BSIEC nodigt jou uit om je communicatieve vaardigheden te verbeteren en te bouwen aan sterkere relaties.

Wil jij jouw communicatie sterker maken waardoor je succesvoller wordt in jouw persoonlijke en/of zakelijke omgeving? Om dat mogelijk te maken heeft BSIEC de hieronder beschreven trainingsprogramma’s beschikbaar. 

Bij 4 of meer deelnemers van één instelling of organisatie zal er een aanbieding op maat worden gedaan. Datzelfde geldt ook voor een teamtraining, incompanytraining of workshop. Ook zijn er mogelijkheden voor het verzorgen van een masterclass.

Training

Basisvaardigheidstraining PCM

In een 3-daagse training leer je aan de hand van je eigen persoonlijk profiel welke communicatiestijlen er zijn, hoe je stress kunt reduceren en hoe je dat dagelijks succesvol kan toepassen in je eigen persoonlijke en zakelijke omgeving.

Lees meer over de basisvaardigheidstraining

 

Training

Salestraining, gebaseerd op PCM

Deze salestraining zal in het teken staan hoe je als verkoper succesvoller kan worden. Door te signaleren en in te spelen op de voorkeur communicatiestijl van de klant verhoog je de kans op succes, want op die manier wordt echt contact gemaakt en bouw je aan een sterkere en blijvende klantrelaties en verbeter je de klanttevredenheid.

Lees meer over de salestraining

Training

Verdiepingstraining PCM

Na een voltooide basisvaardigheidstraining is een vervolg mogelijk met een verdiepingstraining. In deze 2-daagse training wordt dieper ingegaan op de mechanismen van stress, de volgorde van stresspatronen, het verhogen van je communicatieve vaardigheden, hoe je miscommunicatie kan omzetten in positief contact en hoe je de kans op conflicten en stress kan minimaliseren.

Lees meer over de verdiepingstraining

Training

Teamtraining, gebaseerd op PCM

In een doelgericht teamtrainingsprogramma zal theoretisch en praktisch aandacht besteed worden aan het verbeteren van de onderlinge samenwerking door elkaar echt te leren kennen en oog te hebben voor de onderlinge verschillen.

Lees meer over teamtrainingen

Workshop / Masterclass

Workshop / Masterclass

In een doelgerichte workshop of masterclass wordt theoretisch en praktisch aandacht besteed aan een bepaald onderwerp of probleem. 

Lees meer over workshops

 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400