Graag deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

"Ik, Arie-Geert Jongeneel, heb als doel om anderen, en dus ook jou, meer succes te gunnen in jouw werk en, ook heel belangrijk, in jouw privé-omgeving." Je zult je dan vast afvragen: 'Oké, maar hoe doe je dat dan?'

In mijn trainingsprogramma's neem ik je mee in de wereld van PCM. Met dit gevalideerde observatie- en communicatie-instrument ontdek je namelijk het 'hoe en waarom' van communicatie. Je ontwikkeld daarmee jouw sociale vaardigheden; het vermogen om met iedereen echt contact te maken, te verbinden en te motiveren. Met PCM begrijp je het ontstaan van miscommunicatie, conflicten en stress, waarbij het ook concrete handvatten geeft hoe je met het inzetten van effectieve communicatiestrategieën dit kan reduceren. Met mijn ruime ervaring, in diverse leidinggevende en salesgerichte functies, in profit en non-profit organisaties, heb ik ervaren hoe belangrijk effectieve communicatie is om echt succesvol te zijn.

Zoals gezegd staan mijn trainingsprogramma's vooral in het teken van effectief communiceren en hoe je daar je voordeel mee kan doen in diverse situaties. Of dat nu in de sales is in contact maken met je klanten en te weten hoe je hen kan overtuigen of in het onderwijs met je leerlingen of in de zorg met je cliënten of met je collega's, je leidinggevende of met de medewerkers die je aanstuurt en het is ook ongelofelijk waardevol bij het contact maken met mensen in je privé-omgeving.

Met de kennis van PCM krijg je zicht op de verschillende wijzen van communiceren, hoe mensen zich gedragen en waar weerstanden vandaan komen en hoe je daar dan weer het beste op kan reageren. Je krijgt zicht op wat jij er aan kan doen om de kans op miscommunicatie en negatieve stresservaringen te minimaliseren.

Daarom is PCM zo'n waardevol instrument, omdat je daarmee ontdekt en begrijpt dat er verschillen zijn in onze voorkeursgedragingen en dat je daarop jouw communicatie doeltreffend kan afstemmen. Je gaat dan ook ervaren dat de onoverbrugbare verschillen, van het elkaar niet horen of begrijpen, overbrugbaar zijn. Het is alsof alle losse puzzelstukjes opeens in elkaar vallen. Wil je jouw communicatiepuzzel ook graag opgelost zien?

 

Afbeelding
Arie-Geert Jongeneel

Wil jij ook de kracht van PCM ervaren?

In mijn trainingen wil ik jou op inspirerende wijze meenemen in de ontdekkingsreis wat PCM jou biedt, hoe je effectief kan communiceren en het hoe je miscommunicatie kan ombuigen naar positief contact en nog veel meer. Maar ook een leerzame workshop behoort tot de mogelijkheden.

Wat jouw keuze ook is, ik zie er in elk geval naar uit om samen met jou, of wellicht jullie, zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Ik gun het jou, ja, ik gun het iedereen!

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400