Graag deel ik mijn kennis en ervaring om jou meer succes te gunnen.

"Ik ben Arie-Geert Jongeneel en neem je graag mee in de wereld van 'PCM'  waardoor jij succesvoller wordt in je werk en ook in je privé-omgeving."

Met mijn ruime ervaring, in diverse leidinggevende en salesgerichte functies, zowel in profit als non-profit organisaties, heb ik ervaren hoe belangrijk goede communicatie is om echt succesvol te zijn.

In mijn trainingen of workshop ga ik je overtuigen en leren hoe je effectiever kan communiceren en dat je overal daar jouw voordeel mee kan doen. Of dat nu in de sales of verkoop is door betere contacten met klanten en door te weten hoe je hen echt kan overtuigen, of in het onderwijs in de contacten die je hebt met de leerlingen, of in de contacten die je hebt met collega's, je leidinggevende of de medewerkers die je aanstuurt of met je cliënten in de zorg. Kortom, overal waar gecommuniceerd wordt. Dat geldt ook voor je privé-omgeving. Met de kennis van PCM krijg je zicht op de verschillende wijzen van communiceren, hoe mensen zich gedragen en waar weerstanden vandaan komen en hoe je daar dan weer mee kan leren omgaan. Je krijgt zicht op wat jij er aan kan doen om de kans op miscommunicatie te minimaliseren en hoe je negatieve stresservaringen kan reduceren. PCM is een waardevol instrument wat jou leert te begrijpen dat er verschillende voorkeuren zijn in gedragingen en hoe je jouw communicatiestijl daar op kan afstemmen. Dan ga je ervaren dat de mogelijk onoverbrugbare verschillen van het elkaar niet horen of begrijpen opeens toch overbrugbaar blijken te zijn. Het is dan alsof alle verschillende puzzelstukjes in elkaar vallen. 

Wil je jouw communicatiepuzzel ook graag opgelost zien? Geef je dan op voor een training. Op inspirerende wijze wil ik jou dan vaardiger maken om effectiever te communiceren. Maar ook het houden van een leerzame workshop behoort tot de mogelijkheden. Ik zie er in elk geval naar uit om samen met jou of jullie aan de slag te gaan!

Afbeelding
Arie-Geert Jongeneel

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400