Graag deel ik mijn kennis en ervaring met jou.

"Ik ben Arie-Geert Jongeneel en neem je graag mee in de wereld van 'PCM' waardoor jij succesvoller wordt in je werk en ook in je privé-omgeving." Met mijn ruime ervaring, in diverse leidinggevende en salesgerichte functies, zowel in profit als non-profit organisaties, heb ik ervaren hoe belangrijk goede communicatie is om echt succesvol te zijn.

Mijn trainingen staan vooral in het teken van effectief communiceren en hoe je daar je voordeel mee kan doen in diverse situaties. Of dat nu in de sales is in contacten met klanten en te weten hoe je hen kan overtuigen, of in het onderwijs in de contacten die je hebt met de leerlingen, of met je cliënten in de zorg, of met je collega's, je leidinggevende of met de medewerkers die je aanstuurt. Kortom, overal en het geldt ook voor de contacten die je hebt in je privé-omgeving. Met de kennis van PCM krijg je zicht op de verschillende wijzen van communiceren, hoe mensen zich gedragen en waar weerstanden vandaan komen en hoe je daar dan weer mee kan leren omgaan. Je krijgt zicht op wat jij er aan kan doen om de kans op miscommunicatie te minimaliseren en hoe je negatieve stresservaringen kan reduceren. PCM is een waardevol instrument wat jou leert te begrijpen dat er verschillende voorkeuren zijn in gedragingen en hoe je jouw communicatiestijl daar op kan afstemmen. Zo ga je ervaren dat de mogelijk onoverbrugbare verschillen van het elkaar niet horen of begrijpen opeens toch overbrugbaar zijn. Het is dan alsof alle losse puzzelstukjes in elkaar vallen. 

Wil je jouw communicatiepuzzel ook graag opgelost zien? Geef je dan op voor een training. Op inspirerende wijze wil ik jou effectief leren communiceren en hoe miscommunicatie naar positief contact kan worden omgebogen. Ook het houden van een leerzame workshop behoort tot de mogelijkheden. Hoe het ook zij, ik zie er in elk geval naar uit om samen met jou of jullie aan de slag te gaan!

Afbeelding
Arie-Geert Jongeneel

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400