Verkrijg meer overtuigingskracht met de salestraining 'Vergroot je impact in de verkoop'

Met het begrijpen van iemands persoonlijkheid heb je de sleutels in handen om goed afgestemde communicatiestrategieën toe te passen, op gepaste wijze te reageren op de wensen van jouw klant om in korte tijd met hem of haar een constructieve en effectieve relatie op te bouwen. In deze 2-daagse training neem je kennis van het Process Communication Model® en welke voordelen dit jou gaat geven bij het maken van echt klantcontact. Je krijgt zicht op je eigen gedragingen en die van anderen. Je leert kenmerkend positief gedrag en stressgedrag te onderkennen en hoe je daar effectief mee om kan gaan. Ook weet je hoe je misverstanden kan omzetten in positief contact. Zo werk je aan betere relaties en bereik je zoveel meer.

In de training krijg je praktische handvatten aangereikt om effectiever te worden in jouw communicatie. Om een goed beeld te hebben van je eigen voorkeursgedragingen wordt een persoonlijk profiel van je opgesteld. 

Meer inhoudelijke informatie is beschreven in de te downloaden brochure.

 

Open inschrijving

Opgeven voor deze salestraining kan door een mail te sturen naar info@bsiec.nl of via het contactformulier. Vermeld daarbij 'Inschrijving Salestraining PCM en de startdatum van de 2-daagse training'. Maak daarvoor een keuze uit de geplande trainingen, zie het trainingsoverzicht hierna.

 

Incompany

Belangstelling om deze salestraining incompany te laten verzorgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afbeelding
Trainingen
BROCHURE

Informatie

SALESTRAINING COMMUNICATIEVE VERKOOPVAARDIGHEDEN

BSIEC - Brochure salestraining.pdf
| 320 kB
Downloaden
Afbeelding
Trainingslocatie

Salestraining, open inschrijving

Zijn de voor deze training aangegeven dag(en) voor jou geen optie, neem dan contact op. Dan overleggen we of er andere opties zijn om deze training in te plannen.

Geplande 2-daagse trainingen (open inschrijving):

  • Regio Ridderkerk : vrijdag 14 en 21 juni 2024
  • Regio Goes : vrijdag 4 en 11 oktober 2024

Verder zijn er nog geen data gepland.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400