Verkrijg meer overtuigingskracht met de salestraining 'Vergroot je impact in de verkoop'

Met het begrijpen van iemands persoonlijkheid heb je de sleutels in handen om goed afgestemde communicatiestrategieën toe te passen, op gepaste wijze te reageren op de wensen van jouw klant om in korte tijd met hem of haar een constructieve en effectieve relatie op te bouwen. 

In deze 2-daagse training neem je kennis van het Process Communication Model® en welke voordelen dit jou gaat geven bij het maken van echt klantcontact. Je krijgt zicht op je eigen gedragingen en die van anderen. Je leert kenmerkend positief gedrag en stressgedrag te onderkennen en hoe je daar effectief mee om kan gaan. Ook weet je hoe je misverstanden kan omzetten in positief contact. Zo werk je aan betere relaties en bereik je zoveel meer.

In de training krijg je praktische handvatten aangereikt om effectiever te worden in jouw communicatie. Om een goed beeld te hebben van je eigen voorkeursgedragingen wordt een persoonlijk profiel van je opgesteld. 

Download de brochure voor meer informatie. 

 

Open inschrijving

Opgeven voor deze salestraining kan door een mail te sturen naar info@bsiec.nl of via het contactformulier. Vermeld daarbij 'Inschrijving Salestraining PCM en de startdatum van de 2-daagse training'. Maak daarvoor een keuze uit de geplande trainingen, zie het trainingsoverzicht hierna.

 

Incompany

Veel organisaties en instellingen kiezen voor een incompany-training. Dit om de training zoveel mogelijk naadloos te laten aansluiten op de specifieke behoeften en ook om meer flexibel te zijn in de planning. Daarbij bevordert een incompany-training altijd de teamdynamiek en samenwerking. Collega’s leren elkaar nog beter kennen waardoor er een sterker gevoel van verbondenheid ontstaat. Ook kan er meer ingezoomd worden op specifieke praktijkcasussen die voor alle deelnemers interessant zijn. Heb je belangstelling voor deze incompany salestraining, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Er zal dan een aanbieding op maat worden gemaakt.

BROCHURE

Informatie

SALESTRAINING COMMUNICATIEVE VERKOOPVAARDIGHEDEN

BSIEC - Brochure salestraining.pdf
| 313 kB
Downloaden
Afbeelding
Trainingslocatie

Geplande 2-daagse salestrainingen, open inschrijving:

  • Regio Ridderkerk : vrijdag 21 juni en maandag 1 juli 2024
  • Regio Goes : dinsdagen 1 en 8 oktober 2024

Verder zijn er nog geen data gepland.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400