Lees wat klanten zeggen over de ontvangen trainingen en geleverde diensten.

Communicatieve vaardigheidstraining - leiderschapstraining
Groenleer Metaalrecycling Rilland en Zierikzee
Wij als MT vonden het een heel leerzame training. We zijn veel van onszelf te weten gekomen en de verschillen tussen ons. Veel praktische en direct toepasbare kennis opgedaan. En juist daarom is het een heel geslaagde training. De uitleg was heel begrijpelijk en duidelijk met de nodige voorbeelden en oefeningen. En dat niet alleen, het was ook heel gezellig en ontspannend. Ga zo door! Top!
Beoordeling: 10
N. Hurks
ElkeDagFeest Oost-Souburg
Bij Arie-Geert heb ik de 2-daagse Salestraining PCM gevolgd. Ik ben daar zeer tevreden over en naar mijn mening was het ook absoluut een waardevolle cursus! Een aanrader voor iedereen die wil groeien. Wil je dat ook? Volg dan ook die training!
Beoordeling: 9
J.W. Notenboom
Otte Bouw Nieuwdorp
De training heeft een duidelijk lijn die ook erg overzichtelijk is. Wat ik erg mooi vond is dat er zoveel zaken in zaten die mij aanspraken. Ik ben erg tevreden over het feit dat ik deze training heb gevolgd.
Beoordeling: 8
J. van Gilst
Otte Bouw Nieuwdorp
Mijn beeld bij de training is dat die een heldere structuur en opzet heeft. Vooral de praktijkvoorbeelden voegen voor mij veel toe. Daardoor wordt het zeer herkenbaar. Nu zaak om het geleerde in de praktijk te gaan ondervinden.
Beoordeling: 8
P.C. Qualm
Gemeente Rotterdam
De training heeft een uitgebalanceerd programma met een duidelijke structuur. Iets wat ik fijn vind. Fijn om ook je eigen persoonlijk profiel in kaart te hebben. Jammer dat de groep niet groot was. Met een paar trainees meer was er zeker nog meer interactie geweest.
Beoordeling: 8
J. Jansen
Actitec Kapelle
Ik heb de PCM training als enorm leerzaam ervaren, soms ook best pittig. In de training was veel ruimte voor interactie. Na enkele trainingsdagen ga je steeds meer aanknopingspunten zien naar de dagelijkse praktijk. De training is dan ook buitengewoon waardevol, veel informatie, maar erg verrijkend en daarom zeker een aanrader voor iedereen die meer van zijn communicatie wil maken!
Beoordeling: 8
P. Roest + J.W. Jansen
RobWelding Dodewaard
De training hebben we als heel waardevol ervaren omdat de losse puzzelstukjes op z’n plek vielen. Je gaat jezelf en anderen beter begrijpen en hoe je jouw communicatie effectief kan afstemmen op de ander. Een goede opzet van de trainingen met ruimte voor onderling gesprekken en uitwisseling van ervaringen maken het geheel waardevol.
Beoordeling: 9
K. Jeths
Zetacom Zoetermeer
Ik heb de training als een constructieve training ervaren die perfect aansloot op mijn behoefte. Ik kreeg precies inzicht in datgene waar ik naar op zoek was om mezelf en anderen beter te begrijpen. Het was een fijne en rustige manier van trainen.
Beoordeling: 9
A. van Elsäcker
Hendrik-Ido-Ambacht
De training was een echte onderdompeling in de wereld wat PCM te bieden heeft. Overzichtelijk in de opbouw, heldere sheets met een duidelijke toelichting. Ik heb er van genoten!
Beoordeling: 9
S. Gabrielse L. Boot en K. Tevel
Orionis Vlissingen
De basisvaardigheidstraining was voor ons heel leerzaam, gewoon top. Praktisch ingesteld en toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Kortom: dit is echt iets waar we wat aan hebben.
Beoordeling: 8
E. Kaljouw
St. Annaland
Er zit in de training veel theorie opgesloten wat tijd nodig heeft om het te laten bezinken en op je in te laten werken . Prettige trainer die iedereen ruimte geeft en het ook duidelijk maakt door in de oefeningen soms ook het voortouw te nemen.
Beoordeling: 8
A. Jeths
Apeldoorn
De training heeft een duidelijke opzet en zit voor mij logisch in elkaar. Wat me het meest aansprak was de zelfkennis die je opdoet en de handvatten die je aangereikt krijgt om met iedereen effectief te kunnen communiceren.
Beoordeling: 9

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400