PCM is 's werelds belangrijkste gedragsobservatie- en communicatietool. 

  Ga voor meer succes door PCM in jouw leven, zowel zakelijk als persoonlijk, te integreren. Ontdek de kunst van adaptieve communicatie.

  PCM stelt gebruikers in staat goed te communiceren vanwege het hebben van inzicht in de eigen voorkeuren en die van anderen. Vandaar uit is het mogelijk om met iedereen succesvol contact te hebben, ook met mensen die je niet echt kan doorgronden en waarbij het jou veel energie kost om in verbinding te komen en te blijven. Als PCM een geïntegreerd is in jouw leven dan leidt dat gegarandeerd tot:

  • sterkere relaties en meer succes in de omgevingen waar je actief bent

  • betere samenwerking door meer begrip te hebben voor elkaar

  • meer werkplezier en arbeidsvreugde

  • minder spanningen en negatieve stresservaringen

  PCM is een verrijking voor iedereen die zichzelf, maar ook anderen, een succesvoller (arbeids)leven gunt.

   

  Hoe werkt PCM ?

  PCM gaat daarbij uit van een unieke persoonlijkheidsstructuur van elk individu, waaruit – voorspelbaar – (stress)gedrag en (mis)communicatie kan worden bepaald. Met praktische handvatten weet je met iedereen echt contact te maken. zo ben je elke dag opnieuw weer in staat om echt het verschil te maken in jouw zakelijke en persoonlijke omgeving.

   

  Met PCM begrijp je:

  • wat iemands communicatieve voorkeursstijl is. Pas als je die kent, kun je loskomen van je eigen voorkeuren en je richten op die van de ander.

  • wat iemand echt motiveert. Als je weet wat voor jou werkt ga je ook beseffen wat een ander nodig heeft. Zo werk je met meer energie aan een beter resultaat en benut je al je kwaliteiten optimaal.

  • wat voor stress zorgt. Zo kun je negatief gedrag observeren en voorspellen en hier effectief op inspelen. Daarmee houd je de onderlinge (werk)sfeer goed en reduceer je de kans op conflicten en uitval.

  • hoe je miscommunicatie om kan buigen in effectief contact. Verlies minder tijd en energie door onbegrip waardoor je zoveel meer kunt bereiken.

   

  Wereldwijd

  Meer dan 1,4 miljoen mensen (wereldwijd) hebben een training gehad of zijn gecoacht door één van de ruim 4.000 daarvoor opgeleide gecertificeerde trainers of coaches.

   

  Meer informatie

  Kijk voor meer informatie over PCM op de volgende websites:

   

  Wil je meer weten of een afspraak maken?

  0646852400