Salestraining Process Communication Model®

Deze training staat in teken van hoe je als verkoper succesvoller kan worden door het signaleren en in te spelen op de stijl van communicatie van de klant. Door dat te doen verhoog je de kans op succes om echt contact te hebben, te overtuigen en te bouwen aan een duurzame klantrelatie.

2-daagse salestraining

In deze training neem je kennis van het Process Communication Model® en welke voordelen dit jou gaat geven bij het maken van echt klantcontact. Je krijgt zicht op je eigen gedragingen en die van anderen. Je leert kenmerkend positief gedrag en stressgedrag te onderkennen en hoe je daar effectief mee om kan gaan. Ook weet je hoe je misverstanden kan omzetten in positief contact. Zo werk je aan betere relaties en bereik je zoveel meer.

In de training krijg je praktische handvatten aangereikt om effectiever te worden in jouw communicatie. Om een goed beeld te hebben van je eigen voorkeursgedragingen wordt een persoonlijk profiel van je opgesteld. Voor meer inhoudelijke informatie: zie de brochure van de training.

Wil je weten hoe? Geef je dan op voor de salestraining. Klik op data voor de geplande trainingen middels een open inschrijving. Ook kan deze training incompany worden verzorgd.

BROCHURE

Inhoudelijke informatie training

BROCHURE SALESTRAINING

BSIEC - Brochure salestraining.pdf
| 292 kB
Downloaden

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400