Basisvaardigheidstraining Process Communication Model®

Bij deze training gaat het vooral om inzicht te krijgen in eigen (stress)gedrag en handelen en die van anderen. Daarbij het verbeteren van je communicatieve vaardigheden om met iedereen in jouw persoonlijke en professionele omgeving echt contact te maken en de kans op miscommunicatie te reduceren.

 

3-daagse basisvaardigheidstraining

In deze training krijg je inzicht in je eigen voorkeursgedragingen en die van anderen, waaronder de verschillende communicatieve voorkeurstijlen. Je leert positief gedrag en stressgedrag te onderscheiden en hoe je miscommunicatie kan ombuigen naar positief contact. Zo werk je aan betere relaties en bereik je zoveel meer. Weet wat echt werkt.

In de training krijg je praktische handvatten aangereikt om effectiever te worden in jouw communicatie. Om een goed beeld te hebben van je eigen voorkeursgedragingen wordt een persoonlijk profiel van je opgesteld. Voor meer inhoudelijke informatie: zie de brochure van de training.

Wil je een basisvaardigheidstraining PCM volgen? Klik op data voor de geplande trainingen middels een open inschrijving. Ook kan deze training incompany worden verzorgd.

BROCHURE

Inhoudelijke informatie training

BROCHURE BASISVAARDIGHEIDSTRAINING

BSIEC - Brochure basisvaardigheidstraining PCM.pdf
| 348 kB
Downloaden

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400