Minder stress en meer begrip met de communicatieve basisvaardigheidstraining 'Effectief communiceren en motiveren'

Met het begrijpen van iemands persoonlijkheid heb je de sleutels in handen om goed afgestemde communicatiestrategieën toe te passen, op gepaste wijze te reageren op de wensen van de ander en om in korte tijd constructieve en effectieve relaties op te bouwen. In deze 3-daagse training krijg je inzicht in je eigen voorkeursgedragingen en die van anderen, waaronder de verschillende communicatieve voorkeurstijlen. Je leert positief gedrag en stressgedrag te onderscheiden en hoe je miscommunicatie kan ombuigen naar positief contact. Zo werk je aan betere relaties en bereik je zoveel meer. Weet wat echt werkt.

In de training krijg je praktische handvatten aangereikt om effectiever te worden in jouw communicatie. Om een goed beeld te hebben van je eigen voorkeursgedragingen wordt een persoonlijk profiel van je opgesteld. 

Meer inhoudelijke informatie is beschreven in de te downloaden brochure.

 

Open inschrijving

Opgeven voor deze basisvaardigheidstraining kan door een mail te sturen naar info@bsiec.nl of via het contactformulier. Vermeld daarbij 'Inschrijving Basisvaardigheidstraining PCM en de gewenste startdatum van de 3-daagse training'. Maak daarvoor een keuze uit de geplande trainingen, zie het trainingsoverzicht hierna. 

 

Incompany

Belangstelling om deze basisvaardigheidstraining incompany te laten verzorgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Afbeelding
Trainingen
BROCHURE

Informatie

BASISTRAINING COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN

BSIEC - Brochure basisvaardigheidstraining.pdf
| 316 kB
Downloaden
Afbeelding
Trainingslocatie

Basisvaardigheidstraining, open inschrijving

Heb je voorkeur voor andere trainingsdagen omdat de geplande dagen voor jou geen optie zijn, neem dan contact op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn voor een training op een ander moment.

Geplande 3-daagse trainingen (open inschrijving):

- Dordrecht : vrijdagen 25 augustus, 1 en 8 september 2023

- Goes : vrijdagen 29 september, 6 en 13 oktober 2023

- Dordrecht : vrijdagen 17 en 24 november en 1 december 2023

Verder zijn er nog geen data gepland voor 2024.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400