Minder stress en meer begrip met de communicatieve basisvaardigheidstraining 'Effectief communiceren en motiveren'

Door het begrijpen van iemands persoonlijkheid krijg je de sleutel in handen om effectieve communicatiestrategieën toe te passen, op een passende manier te reageren op de behoeften van anderen en om snel constructieve relaties op te bouwen. In deze driedaagse training krijg je inzicht in zowel je eigen voorkeursgedrag als dat van anderen, inclusief verschillende communicatiestijlen. Je leert positief gedrag en stressgedrag te onderscheiden en hoe je miscommunicatie kan ombuigen naar positieve interacties met als doel het ontwikkelen van sterkere relaties om succesvoller te zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen van je eigen voorkeursgedragingen wordt er een persoonlijk profiel van je opgesteld.

Meer gedetailleerde informatie is beschikbaar in de te downloaden brochure.

 

Open inschrijving

Opgeven voor deze basisvaardigheidstraining kan door een mail te sturen naar info@bsiec.nl of via het contactformulier. Vermeld daarbij 'Inschrijving Basisvaardigheidstraining PCM en de gewenste startdatum van de 3-daagse training'. Maak daarvoor een keuze uit de geplande trainingen, zie het trainingsoverzicht hierna. 

 

Incompany

Belangstelling om deze basisvaardigheidstraining incompany te laten verzorgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Afbeelding
Trainingen
BROCHURE

Informatie

BASISTRAINING COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN

BSIEC - Brochure basisvaardigheidstraining.pdf
| 320 kB
Downloaden
Afbeelding
Trainingslocatie

Basisvaardigheidstraining, open inschrijving

Zijn de voor deze training aangegeven dag(en) voor jou geen optie, neem dan contact op. Dan overleggen we of er andere opties zijn om deze training in te plannen.

Geplande 3-daagse trainingen (open inschrijving):

  • Regio Ridderkerk : vrijdagen 15 en 22 maart en donderdag 28 maart 2024
  • Regio Goes : vrijdag 17, 24 en 31 mei 2024
  • Regio Ridderkerk : vrijdag 6, 13 en 20 september 2024
  • Regio Goes : vrijdag 15, 22 en 29 november 2024

Verder zijn er nog geen data gepland.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400