BSIEC nodigt jou uit om je communicatieve vaardigheden te verbeteren en te bouwen aan sterkere relaties

Wil jij jouw communicatie sterker maken waardoor je succesvoller wordt in jouw persoonlijke en/of zakelijke omgeving? Om dat mogelijk te maken heeft BSIEC de hieronder beschreven trainingsprogramma’s beschikbaar. 

Bij 4 of meer deelnemers van één instelling of organisatie zal er een aanbieding op maat worden gedaan. Datzelfde geldt ook voor een teamtraining, incompanytraining of workshop. Ook zijn er mogelijkheden voor het verzorgen van een masterclass.

Basistraining

Basisvaardigheidstraining PCM

In een 3-daagse communicatieve basisvaardigheidstraining leer je aan de hand van je eigen persoonlijk profiel welke communicatiestijlen er zijn, hoe je stress kunt reduceren en hoe je dat dagelijks succesvol kan toepassen in je eigen persoonlijke en zakelijke omgeving.

Lees meer over de basisvaardigheidstraining

 

Salestraining

Salestraining, gebaseerd op PCM

Deze salestraining zal in het teken staan hoe je als verkoper succesvoller kan worden. Door te signaleren en in te spelen op de voorkeur communicatiestijl van de klant verhoog je de kans op succes. Want alleen op die manier wordt echt contact gemaakt en bouw je aan sterkere en blijvende klantrelaties en verbeter je de klanttevredenheid.

Lees meer over de salestraining

Verdiepingstraining

Verdiepingstraining PCM

Na een voltooide basisvaardigheidstraining is een 2-daagse verdiepingstraining mogelijk waarin dieper wordt ingegaan op de mechanismen van stress en stresspatronen. Ook zal in deze training veel geoefend worden om je communicatieve vaardigheden verder te versterken door onder andere aandacht te schenken aan de volgende vragen:

  • Hoe kan je miscommunicatie ombuigen in positief contact?
  • Hoe kan je de kans op conflicten en stress minimaliseren?

Lees meer over de verdiepingstraining

Teamtraining

Teamtraining, gebaseerd op PCM

In een doelgericht teamtrainingsprogramma zal theoretisch en praktisch aandacht besteed worden aan het verbeteren van de onderlinge samenwerking door elkaar echt te leren kennen en oog te hebben voor de onderlinge verschillen.

Lees meer over teamtrainingen

Workshop

Workshop

In een doelgerichte workshop of masterclass wordt theoretisch en praktisch aandacht besteed aan een bepaald onderwerp of probleem waar communicatie centraal staat en hoe het komt dat we elkaar niet altijd horen en begrijpen met als gevolg miscommunicatie en stress. 

Lees meer over workshops

 

Masterclass

Masterclass

In een op maat gemaakte masterclass gaan we verder in op een praktisch onderwerp of behandelen we een probleem waar een organisatie of individu tegen aanloopt. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van ingebrachte casussen.

Lees meer over masterclasses

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400