Salestraining 'Vergroot je impact in de verkoop'

In deze 2-daagse training neem je kennis van het Process Communication Model® en welke voordelen dit jou gaat geven bij het maken van echt klantcontact. Je krijgt zicht op je eigen gedragingen en die van anderen. Je leert kenmerkend positief gedrag en stressgedrag te onderkennen en hoe je daar effectief mee om kan gaan. Ook weet je hoe je misverstanden kan omzetten in positief contact. Zo werk je aan betere relaties en bereik je zoveel meer.

In de training krijg je praktische handvatten aangereikt om effectiever te worden in jouw communicatie. Om een goed beeld te hebben van je eigen voorkeursgedragingen wordt een persoonlijk profiel van je opgesteld. 

Meer inhoudelijke informatie is beschreven in de te downloaden brochure.

 

Open inschrijving

Opgeven voor deze salestraining kan door een mail te sturen naar info@bsiec.nl of via het contactformulier. Vermeld daarbij 'Inschrijving Salestraining PCM en de startdatum van de 2-daagse training'. Maak daarvoor een keuze uit de geplande trainingen, zie het trainingsoverzicht hierna.

 

Incompany

Belangstelling om deze salestraining incompany te laten verzorgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afbeelding
Trainingen
BROCHURE

Informatie

SALESTRAINING

BSIEC - Brochure salestraining.pdf
| 292 kB
Downloaden
Afbeelding
Trainingslocatie

Salestrainingen, open inschrijving

Heb je voorkeur voor andere trainingsdagen omdat deze dagen voor jou geen optie zijn, neem dan contact op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn voor een training op een ander moment.

Geplande 2-daagse trainingen, plaats en data:

- Dordrecht : vrijdagen 18 en 25 november 2022

- Goes : vrijdagen 17 en 24 februari 2023

- Dordrecht : vrijdagen 31 maart en 14 april 2023

- Goes : vrijdagen 2 en 9 juni 2023

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400