Het doel van ondersteuning en begeleiding is jouw functioneren te verbeteren door te reflecteren op je eigen gedragingen in bijvoorbeeld moeilijke situaties. Verkrijg allereerst meer zelfinzicht om daarna ook gedragingen van anderen te (her)kennen. Dat maakt jou weerbaarder in lastige situaties waar je anders te lang mee worstelt.
Met een doelgerichte aanpak wordt je jezelf bewust van de mogelijkheid om elke situatie op een positieve wijze aan te pakken.
Aan de hand van jouw ondersteuningsvraag zal in overleg met jou het programma van de ondersteuning worden samengesteld. De werkpunten die hierbij naar voren komen zijn onder andere het omschrijven van jouw vraag, het analyseren van de stand van nu en het met elkaar overleggen hoe het begeleidingstraject vorm kan worden gegeven om te komen tot de gewenste ontwikkeling, aangevuld met een aantal tussentijdse evaluaties.
Hieronder een opsomming van mogelijke herkenningen bij jezelf waar je al geruime tijd mee worstelt en hoe je daar op een goede wijze mee kan leren omgaan. Uiteraard is dit persoonsgebonden en zijn ook andere herkenning mogelijk.
Hieronder een opsomming van mogelijke doelen en verwachtingen. Wat zijn je leerpunten voor een begeleidings- of ondersteuningstraject. Uiteraard zijn ook andere doelen en verwachtingen bespreekbaar.
Neem gerust vrijblijvend contact op voor vragen. Voor een op jouw behoefte afgestemd begeleidingstraject gaan we altijd samen met elkaar in gesprek.