Verbeter je communicatieve vaardigheden met de verdiepingstraining 'Stress- en conflictmanagement'

In deze tweedaagse training gaan we dieper in op het toepassen van het Process Communication Model® in conflicten en stressvolle situaties, zowel interpersoonlijk als binnen groepen en teams. We staan stil bij de verschillende stresspatronen (zoals voorspelbare faalpatronen en mythes die stress versterken) en effectieve interactiestrategieën. Met deze verdiepingstraining vergroot je dus jouw communicatieve vaardigheden voor toepassing in jouw dagelijks leven. Zo is deze training een waardevolle aanvulling op de inzichten en vaardigheden die je al in de basistraining hebt opgedaan.

Meer gedetailleerde informatie kun je vinden in de te downloaden brochure. 

 

Open inschrijving

Opgeven voor deze verdiepingstraining kan door een mail te sturen naar info@bsiec.nl of via het contactformulier. Vermeld daarbij 'Inschrijving Verdiepingstraining PCM en de startdatum van deze 2-daagse training'. Maak daarvoor een keuze uit de geplande trainingen, voor zover deze al zijn gepland. Zie het trainingsoverzicht hierna. 

 

Incompany

Belangstelling om deze verdiepingstraining incompany te laten verzorgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afbeelding
Trainingen
BROCHURE

Informatie

VERDIEPINGSTRAINING COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN

BSIEC - Brochure verdiepingstraining.pdf
| 268 kB
Downloaden
Afbeelding
Trainingslocatie

Verdiepingstraining, open inschrijving

Zijn de voor deze training aangegeven dag(en) voor jou geen optie, neem dan contact op. Dan overleggen we of er andere opties zijn om deze training in te plannen.

Geplande 2-daagse trainingen (open inschrijving):

  • Regio Ridderkerk : woensdagen 3 en 10 juli 2024

Verder zijn er nog geen data gepland.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400