Verbeter je communicatieve vaardigheden met de verdiepingstraining 'Stress- en conflictmanagement'

Deze 2-daagse training is een uiterst waardevolle aanvulling op de basisvaardigheidstraining. Het doel van deze training is meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van het model voor toepassing in de dagelijkse praktijk. Allereerst worden de al opgedane communicatieve vaardigheden aangescherpt, vervolgens het herkennen van de faal- en stresspatronen en ter afronding wordt ingezoomd op de aanpak van het oplossen van conflicten.

Meer inhoudelijke informatie is beschreven in de te downloaden brochure.

 

Open inschrijving

Opgeven voor deze verdiepingstraining kan door een mail te sturen naar info@bsiec.nl of via het contactformulier. Vermeld daarbij 'Inschrijving Verdiepingstraining PCM en de startdatum van deze 2-daagse training'. Maak daarvoor een keuze uit de geplande trainingen, voor zover deze al zijn gepland. Zie het trainingsoverzicht hierna. 

 

Incompany

Belangstelling om deze verdiepingstraining incompany te laten verzorgen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afbeelding
Trainingen
BROCHURE

Informatie

VERDIEPINGSTRAINING COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN

BSIEC - Brochure verdiepingstraining.pdf
| 268 kB
Downloaden
Afbeelding
Trainingslocatie

Verdiepingstraining, open inschrijving

Zijn de voor deze training aangegeven dag(en) voor jou geen optie, neem dan contact op. Er zijn vaak voldoende mogelijkheden om deze training (ook) op andere dag(en) in te plannen.

Geplande 2-daagse trainingen (open inschrijving):

  • Dordrecht : vrijdagen 20 en 27 oktober 2023

Verder zijn er nog geen data gepland.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

0646852400